Uudised

25.-28. juunini olid Saaremaal külas Gotlandi talupidajate seltsi esindajad.

Saarte Koostöökogu koostöös Gotlandi Maamajanduse Seltsiga korraldas õppereisi Gotlandile.

Saarte Koostöökogu koostöös Saaremaa Talupidajate Liiduga korraldab Kipi Matkakeskuses Toidulaagri.

Suvel- sügisel on mitmeid väliüritusi, kus meie maakonnas tegutsevatel väikeettevõtjatel on hea võimalus  ennast, oma ettevõtte tegevust ja tooteid…

Autor: Ivika Laanet, SH

Saarte koostöökogu koostööprojekt Growing Gastronauts ehk Sirguvad Söögisellid, mille raames on Kärla, Orissaare, Salme,…

Elluviidud Leader-projektide mõju hindamine.

Saaremaa on messil esindatud!

Ainsa Eesti projektina valiti peatselt ilmuvasse Euroopa parimate projektide kataloogi meie "Sirguvad Söögisellid". Eestist saadeti võistlusele 13…

26. aprillil toimub Tartus "Maale elama" mess!

12-13.märtsil toimus Kärla ja Salme Põhikoolis põnev kokkamispäev.

7.märtsil tunnustas SKK Aste Põhikooli noori parima Kohaliku toidu teemalise toote eest.

Juba kuuendat aastat toimus noortele suunatud äriideede…

9. ja 10. detsembril hindas SKK hindamiskomisjon 2013. aasta III vooru laekunud projekte ja 12. detsembril kinnitas SKK juhatus toetatud projektide…

SKK koostööprojekt Growing Gastronauts ehk Sirguvad söögisellid Hiiumaa, Inglismaa ja Prantsusmaa Leader-tegevusgruppidega võitis Põhja- ja Baltimaade…

SaareMaaPäevad 2013 raames korraldab Saarte Koostöökugu 14. septembril kell 10-16 Kuressaare keskväljakul suure turupäeva ja laada.

MTÜ Saarte Koostöökogu üldkoosolek toimub 11.06.2013 kell 14.00 - 17.00 Suure Tõllu Puhkekülas

24. ja 25. aprillil hindas SKK hindamiskomisjon 2013. aasta II vooru laekunud projekte ja 26. aprillil kinnitas SKK juhatus toetatud projektide…

13. märtsist kuni 27. märtsini avatud taotlusvoorus laekus SKK-le kokku 30 projektitaotlust.

25. ja 26. veebruaril hindas SKK hindamiskomisjon 2013. aasta I vooru laekunud projekte ja 28. veebruaril kinnitas SKK juhatus toetatud projektide…

Neljapäeval 14.veebruaril toimub Valjala Põhikoolis kohaliku toidu päev Ants Uustalu Ööbiku gastronoomiatalust juhendab kooliperet toiduvalmistamisel.

16. jaanuarist kuni 30. jaanuarini avatud taotlusvoorus laekus SKK-le kokku 37 projektitaotlust.