14.05.2015 toimunud "Saaremaa Ehtne toode" toidutootjate info- ja kontaktipäeva ettekanded ja avalduse vorm

17. mai 2015

Päeva eesmärk oli viia kokku maakonna toiduainetootjad ja potentsiaalsed tarbijad (majutuskohad, kohvikud, restoranid jms). Ühelt poolt osalesid tootjad, et tutvustada oma toodangut ning teiselt poolt turismiasjalised ja toitlustajad, kes said täiendavat infot maakonnas tehtavast ning võisid esitletavaid tooteid kasutada erinevate toitude valmistamisel oma ettevõttes. Samuti anti huvilistele infot "Saaremaa ehtne toode" tootemärgi taotlemisest, kasutamisvõimalustest ning märgise ühisturunduslikust mõjust.

Päevakava:

13.00 - 13.15             Kogunemine, tervituskohv.
13.15 - 13.40             Senised kogemused - märgi tuntuse kasvatamine ja ühine müügiedestus, ettekanne.
13.40 - 14.20             Õpime teiste kogemusest. Põlvamaa piirkonna märgise „Roheline Põlvamaa“ kasutamine ettevõtluses (turism, toit), ettekanne.

14.20 - 15.00            „Saaremaa Ehtne toode“ suvise reklaamkampaania tutvustus, milles soovijad saavad osaleda.
                              Taotletud märgise sertifikaatide üleandmine.
15.00 - 16.00            Toidutootjate tutvustus.
16.00 - 17.00            Toodete degusteerimine, kontaktide loomine.
                              Müüki edendavate Ehtsa tootemärgi tarvikute tutvustus.

Avalduse vorm „Saaremaa Ehtne toode” piirkonnamärgise taotlemiseks tootele või teenusele.

"Saaremaa ehtne toode" tootmärgi kasutaja meelespea.


Märgi ühiskasutus ja muud ühiselt elluviidud turundustegevused lihtsustavad tootjatele kaupade ja teenuste leitavust ja äratundmist ning seeläbi suurendavad ka Teie toodete ja teenuste läbimüüki! Vaata ka www.ehtne.ee