ESF+ projekt: 3. KuFi töötuba

13. august 2025 / kell: 12:00 kuni 16:00
Kuressaare Päevakeskuse saal

Saaremaa Diabeediselts korraldab viis tervist toetava toidu töötuba 55+ vanuserühmale.

Kolmas koolitus on osa koolitustesarjast!

Koolituste eesmärgiks on: Osalejad on saanud teadmisi ja oskusi, kuidas koostada tasakaalustatud päevane menüü, millest sõltub toiduaine toiteväärtus, kuidas toetada oma migrofloorat ja milleks see vajalik on. Tervist toetavate toiduainete töötlemise teadmised ja oskused on tõusnud. 
Üks töötuba kestab kuni 4h, mille käigus saad teoreetilisi tedmisi, praktilisi kogemusi, maitseelamusi ja jagamisrõõmu. Kolm töötuba keskenduvad tasakaalustatud toitumisele ja kuumaõhufritüüri ehk kufi võimalustele. Kaks töötuba keskenduvad meie migrofloorale ja fermenteerimisele.

Töötubasid viivad läbi: Merle Vaha ja Ave Kaal-Sunduk

Töötoad toimuvad veel: 

1. Kufi töötuba 30.06.2025 kell 12:00-16:00 Kuressaare Päevakeskuse saal (toimunud)

2. Kufi töötuba 22.07.2025 kell 12:00-16:00 Kuressaare Päevakeskuse saal (toimunud)

3. Kufi töötuba 13.08.2025 kell 12:00-16:00 Kuressaare Päevakeskuse saal

4. Fermenteeritud toidud 22.08.2025 kell 11:00-15:00 Saaremaa Puuetega Inimeste Koda

5. Fermenteeritud joogid 18.09.2025 kell 11:00-15:00 Saaremaa Puuetega Inimeste Koda

Kufi töötubade grupi suurus 12 inimest ja fermenteerimise töötubade grupi suurus 20 inimest.

 

Lisainfo: projektijuht Ave Kaal-Sunduk 5286475

https://www.facebook.com/saaremaa.diabeediselts