(27.06.2018) Seminar toiduvõrgustikele ning kohaliku toidu tarnijatele ja pakkujatele

27. juuni 2018 / kell: 10:00
Eesti Põllumajandusmuuseum, Pargi 4, Ülenurme, Tartumaa

Maaeluministeerium, MTÜ Eesti Maaturism ning Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsuvad osalema kohaliku toidu tarnemudeli teemalisele seminarile, mis toimub 27.juunil 2018. a Eesti Põllumajandusmuuseumis kell 10.30-14.15 (Pargi 4, Ülenurme, Tartumaa). Seminarile on kutsutud osalema Eestis tegutsevad toiduvõrgustikud, kohalikku toitu kasutavad toidupakkujad/kokad ning talupoodide ja -turgude esindajad.

Seminari peateema on kohaliku toidu tarnemudel, mis võimaldaks tõhusamalt korraldada toidu pakkumist väiketootjatelt toitlustusettevõtetele ning talupoodidele ja -turgudele. Oma kogemusi kohaliku toidu tarnimisel ja müügi korraldamisel tutvustavad Lõuna-Eesti Toiduvõrgustiku ja TÜ Taluturg esindajad.  Ootusi kohaliku toidu tarnijatele selgitavad Angelica Udeküll Eesti Peakokkade Ühendusest ning Katrin Kollist OÜ-st Waide Motell. Seminari kava leiate siit.

Ettekannetele järgneb arutelu, mille käigus soovime välja selgitada erinevate osapoolte ootuseid ja vajadusi, mis on seotud kohaliku toidu tarnimise parema korraldamisega toidutootjalt toidupakkujale. Peale seminari järgneb soovijatele ekskursioon Põllumajandusmuuseumis.

Seminari päevakava on manuses, oma osalemisest palun teada anda hiljemalt 21.juunil 2018 lingil https://goo.gl/forms/YGuRTUjUhhUjAXXJ2https://goo.gl/forms/YGuRTUjUhhUjAXXJ2

Seminar toimub rahvusvahelise koostööprojekti "Baltic Sea Food" raames

Täiendav info: Kerli Nõges, Maaeluministeerium, telefon: 625 6560