(23.11.2017) Konverents "Läänemere piirkonna targad energialahendused: majanduskasvu ja heaolu allikas"

23. november 2017 / kell: 10:15
Spaa Hotell Meri, Pargi 16, Kuressaare, Saaremaa

Ettevõtetel on oluline roll ülemaailmse energiaprobleemi lahendamisel. Ettevõtlusringkonnad võivad pakkuda uuenduslikke tooteid ja teenuseid, olulisi tehnoloogiaid, juhtimist ja tehnilisi võimalusi ning rahalisi vahendeid.

Arvestades väljakutse ulatust, ei suuda ettevõtted siiski kõike teha. Valitsuste, mittetulundusühingute ja muude sidusrühmade vaheline koostöö ja terviklik lähenemisviis on otsustava tähtsusega, et edukalt lahendada ülemaailmne energiaprobleem. Energialahendused aitavad ettevõtetel vähendada kulusid ja sõltuvust kaugetest energiaallikatest, võtta kasutusele kohalikke ressursse, regioonil aga suurendada konkurentsivõimet, pakkudes nutikaid energialahendusi investeerivatele ettevõtetele. 

Konverents “Läänemere piirkonna targad energialahendused: majanduskasvu ja heaolu allikas”, mis toimub 23.-24. novembril Kuressaares, on suunatud ettevõtjatele ja regiooni esindajatele ning võtab fookusesse energiasektori võimalused ja väljakutsed ning teeb ülevaate viimase aja uuenduslikest lahendustest Põhjamaade ja Läänemere piirkonnas.

Rahvusvahelisel energiakonverentsil näitavad eksperdid igas energiasegmendis uusi arenguid ja võimalusi ettevõtetele ning regioonidele tervikuna. See konverents on suurepärane võimalus kontaktide loomiseks ja valitavatele omavalitsusjuhtidele saamaks olulisi vihjeid oma piirkonna konkurentsivõime tõstmiseks.