(03.01.2019) Ärikiirendi piirkonna ettevõtjatele

18. jaanuar 2019 / kell: 14:00 kuni 20:00
Aste klubi

Ärikiirendi programm "Hakkame kasvama!"

Kuidas müüki tõsta? Kuidas tõhusalt reklaamida? Kuidas suurendada kasumit? Mida teha selleks, et turundusraha niisama ära ei põleks? Kuidas tagada turvaline ärikasv? Mida ma pean tegema selleks, et minu äri oleks jätkusuutlik?

Just need igapäevased küsimused leiavad sellel üritusel vastused.

Iga osaleja saab selge teadmise, mida teha selleks, et Sinu äri hakkaks kohe kasvama. Üritus on kinnine ning mõeldud ainult Saaremaal registreeritud ettevõtetele.

 

Üritusel osalemise eeltingimus on see, et Sul juba on olemas toimiv äri, mille kasvu tahad soodustada. Ühest ettevõttest ootame osalema kuni 3-me inimest.

 

Kohapeal toimub isiklik töö mentoritega ning iga üritusel osaleja saab teadlikuks oma kaksuvpiirangutest ning reaalsetest tegevustest (arvestades Sinu võimekust) mida kohe ära teha selleks, et äri hakkaks kasvama. Saad reaalset abi äriprobleemi lahendamiseks või suuna leidmiseks.

 

Ürituse viib läbi kasvuturunduse agentuur A-Neli.

 

Ürituse toimumist finantseerib Saarte Koostöökogu, omaosaluse hind on 100€ iga osaleja eest. Ühest ettevõtest ootame osalema kuni kolme esindajat.

 

Üritusel osalemise kinnituseks on vaja täita registreerumisvorm hiljemalt 14.01.2019 ning tasuda omaosalustasu hiljemalt 16.01.2018.