02.06.2021 - liikmete veebikoosolek

2. juuni 2021 / kell: 15:00 kuni 17:00
veebis

SKK tegevjuht ootab kõiki osalema kolmapäeval 02.06 kell 15. 

Koosolek toimub Google Meet keskkonnas - https://meet.google.com/iey-mbcd-jwo .

Nagu aprillis jutt oli tuleb juunikuisel üldkoosolekul muutmisele SKK arengustrateegia, et saaksime kasutusele võtta meile määratud MAK vahendid aastateks 2021-2022. Seal on omajagu tehnilisi täpsustusi nagu aastaarvude muutmise jne, aga ka sisulisi muudatusi - näiteks eelarve jaotus üldisemalt, prioriteedid ja täiendavate vahendite ehk nö EU taasterahastu kasutamine. Seega infot ja mõtlemist on piisavalt, et süvenemist mitte jätta ainult üldkoosoleku päevale.

Juuniga lõppevad ka tänase juhatuse volitused ehk vaja valida uus juhatus järgmiseks kolmeks aastaks. Praktikas on õigustanud end lahendus, kus juhatuse valimise reeglistik kenasti eelnevalt teada ja kandidaadid üles seatud ja üldkoosolekul enam protseduuriliste küsimuste üle arutelu vaja pidada ei ole. Räägime üheskoos sisu läbi ja paneme peale koosolekut otsuse hääletusele reeglite järgi, mis kehtivad otsustamisele üldkoosolekut kokku kutsumata.


Ootan Teid kõiki osalema juba kolmapäeval 02.06 kell 15. Koosolek toimub Google Meet keskkonnas - https://meet.google.com/iey-<wbr />mbcd-jwo .

Loomulikult saab strateegia muudatusega tutvuda ja arvamust avaldada peale ühist arutelu ja enne üldkoosolekut!